Regnskaber

Seneste regnskaber fra Trekantområdet
Søg i regnskaberne ved at trykke "Ctrl + F"
Forside For abonnenter

Nye tal: Highway Film ApS i Vejle får underskud

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Highway Film ApS i Vejle. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -66.640 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Overskud hos Mælkinfo ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i selskabet Mælkinfo ApS, der har adresse i Vejle. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 329.069 kroner. Det er firmaets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Overskuddet næsten væk: Indtjeningen skrumpede hos Staghoj ApS i Brejning

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Brejning-firmaet Staghoj ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 10.273 til 716 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Virksomhed i Vejle fik lidt lavere overskud

Virksomheden BWY ApS, der har adresse i Vejle, har igen overskud. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 7841 til 7634 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 12.902 kroner.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Tab i regnskabsvirksomhed i Vejle er forvandlet til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i virksomheden Huma regnskab ApS i Vejle. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -4851 til 9958 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Tab i ejendomsvirksomhed i Lunderskov er forvandlet til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Lunderskov-firmaet OLYMPIC KOMPLEMENTARSELSKAB A/S. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -565.724 til 258.513 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Kom over stregen: Minus hos Ishjørnet ApS i Kolding er blevet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i selskabet Ishjørnet ApS i Kolding. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -199.370 til 130.085 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Friis Thoresen ApS i Børkop

Selskabet Friis Thoresen ApS, der har adresse i Børkop, har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022/23, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 753.028 til 191.040 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021/22, der endte med et resultat før skat på 753.028 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen gik ned hos Interaktion.co ApS i Egtved

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet Interaktion.co ApS i Egtved. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 5008 til 3146 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 27.063 kroner.

Forside For abonnenter

Underskud igen: Underskuddet holder fast i Timelimit ApS

Kolding-virksomheden Timelimit ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -29.840 til -32.694 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 130.059 kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 0, året før var det et.

Forside For abonnenter

Underskud igen: Dalby-virksomheden Per B. Holding ApS får endnu et underskud

Dalby-virksomheden Per B. Holding ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022/23, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -14.355 til -80.991 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 130.329 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022/23, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Dalby tjente flere penge i seneste regnskabsår

Dalby-firmaet Kolding Vin APS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 14.030 til 22.709 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Wetche Bolig Fredericia ApS må se minus i øjnene

Overskuddet i Erritsø-virksomheden Wetche Bolig Fredericia ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 41.219 til -92.343 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 80.328 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos murervirksomhed i Kolding

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i CSN-Montage ApS, der er et selskab i Kolding. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 231.666 til 200.187 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 0 fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til et ansat i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Indtjeningen faldt relativt meget hos byggefirma i Kolding

Kolding-firmaet AH Teknisk Isolering ApS har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 290.671 til 61.526 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 314.720 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Fremgang: Tab hos Wetche Holding Fredericia ApS er forvandlet til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Wetche Holding Fredericia ApS, der er en virksomhed i Erritsø. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -63.897 til 278.518 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Minus vokser: Underskuddet stiger i virksomhed i Vejle

Selskabet &BOX STUDIO ApS i Vejle fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet blevet større fra -111.489 til -188.216 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Wetche Bolig ApS tjente flere penge i seneste regnskabsår

Wetche Bolig ApS, der er et firma i Erritsø, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 9872 til 308.587 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Ebbesen Invest ApS i Sanddal går fra overskud til underskud

Overskuddet i Ebbesen Invest ApS, der er et firma i Sanddal, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 77.068 til -170.292 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 2,2 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: Whale24 ApS i Fredericia vender skidt til godt

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Fredericia-selskabet Whale24 ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -158.506 til 388.126 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Ejendomsvirksomhed i Taps fik noget mindre i overskud

Taps-selskabet CAAL ApS har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 306.474 til 68.653 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Minus igen: Holdingselskab i Vejle taber mere

Selskabet CJM Invest ApS, der har adresse i Vejle, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -4445 til -5669 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på -2000 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet faldt hos konsulentvirksomhed i Åst

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i COPUBLICA ApS, der er et firma i Åst. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 167.417 til 100.226 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 889.333 kroner.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Ommen Holding ApS fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Ommen Holding ApS, der er et selskab i Vranderup. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 477.965 til 964.245 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Vejle tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i NC Hertzum Holding ApS, der er en virksomhed i Vejle. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 477.965 til 964.245 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Stabilt: Ejendomsvirksomhed i Vejle hold fast i overskuddet

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet BS HQ ApS i Vejle. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 5,1 millioner til 5,2 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Bystillads ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Bystillads ApS, der er et selskab i Kolding. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,2 millioner til 2,2 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit ti fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 12 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Bystillads Materiel ApS tjente flere penge i seneste regnskabsår

Kolding-virksomheden Bystillads Materiel ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset på 85.297 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Holdingselskab i Erritsø fik mindre overskud

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Erritsø-firmaet Euro-Dan Sko Holding ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 1,2 millioner til 1,0 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 2,1 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen faldt hos Allan Lund Holding ApS i Hvidbjerg

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Allan Lund Holding ApS, der er en virksomhed i Hvidbjerg. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 104.921 til 83.460 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,0 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Duke Holding ApS i Kolding går fra plus til minus

Forrige års overskud i selskabet Duke Holding ApS i Kolding blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 208.519 til -522.370 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 579.127 kroner.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Second Love ApS i Vejle gik fra tab til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Vejle-firmaet Second Love ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -81.157 til 11.485 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på to i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Ejendomsvirksomhed i Pjedsted fik mindre overskud

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Pjedsted-firmaet EJENDOMSSELSKABET HØJGAARD ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 73.319 til 52.826 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Oluf Jørgensen Holding ApS fik noget mindre i overskud

Oluf Jørgensen Holding ApS, der er en virksomhed i Kolding, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,1 millioner til 301.441 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet næsten væk: Indtjeningen skrumpede hos Luffe Yachts ApS i Kolding

Firmaet Luffe Yachts ApS i Kolding har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 1,1 millioner til 43.568 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 11 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 12 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Hesselly, Kolding ApS i Strandhuse tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet Hesselly, Kolding ApS i Strandhuse. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 345.452 til 362.509 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Holdingselskab i Rebæk ryger fra millionoverskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i Rebæk-virksomheden DUWE ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 2,6 millioner til -852.926 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 2,6 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Negativ udvikling: Holdingselskab i Pjedsted går fra gevinst til underskud

Overskuddet i BRANTBJERG ApS, der er et firma i Pjedsted, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 211.921 til -213.627 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 461.179 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Tcc Service ApS fik millionplus

Vejle-firmaet Tcc Service ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset på 2,0 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Kami ApS i Kolding ryger fra plus til millionminus

Overskud er blevet til underskud i Kami ApS, der er et firma i Kolding. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 2,9 millioner til -1,0 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 12,6 millioner kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Problemerne er blevet lidt mindre: Lidt mindre underskud hos Kami Vejen ApS

Kolding-virksomheden Kami Vejen ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet begrænset fra -38.767 til -34.082 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 627.533 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang: Rugårdsvej 183 ApS i Kolding mister flere penge

Kolding-virksomheden Rugårdsvej 183 ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet steget fra -6790 til -148.237 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i

Forside For abonnenter

Frisk regnskab: Piefit ApS i Kolding får underskud

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Piefit ApS i Kolding. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -70.386 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet skrumpede relativt meget i Kamelhuset ApS i Sønder Stenderup

Sønder Stenderup-firmaet Kamelhuset ApS har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,7 millioner til 271.471 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,7 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Egtved Maskinforretning A/S tjenteikke nær så meget i seneste regnskabsår

Egtved Maskinforretning A/S, der er en virksomhed i Egtved, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 3,1 millioner til 453.183 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 12 ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i Brejning

Virksomheden Ejendomsselskabet R8A ApS, der har adresse i Brejning, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 343.254 til 26.362 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Mindre minus hos Martinez Neri ApS

Martinez Neri ApS, der er et firma i Fredericia, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet formindsket fra -14.782 til -7024 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Minusserne blev mindre: Fredericia-virksomheden Neri Holding ApS på vej væk fra tabet

Selskabet Neri Holding ApS i Fredericia fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet formindsket fra -20.561 til -8512 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Stor fremgang: Minus i virksomhed i Vejle er forvandlet til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i selskabet IC-CONCEPT ApS i Vejle. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -3324 til 7816 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Sara Stjernholm Holding ApS må se minus i øjnene

Overskuddet i Vejle-virksomheden Sara Stjernholm Holding ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 159.185 til -241.453 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 222.023 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Kolding ryger fra overskud til milliontab

Forrige års overskud i selskabet K/S HST Pulje I i Kolding blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 546.955 til -1,7 millioner kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 915.811 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Vejen Byudvikling ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Kolding-virksomheden Vejen Byudvikling ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 377.294 til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedad: Underskuddet holder fast i Romalt Skovene ApS

Selskabet Romalt Skovene ApS, der har adresse i Kolding, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -12.188 til -128.746 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 541.444 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen faldt hos Kolding Bolig Byg ApS i Kolding

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet Kolding Bolig Byg ApS, der har adresse i Kolding. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 513.057 til 346.093 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 639.377 kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet skrumpede hos Seest Boligbyg ApS i Kolding

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet Seest Boligbyg ApS i Kolding. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 758.310 til 581.235 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 2,7 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Bar Sushi Kolding ApS i Kolding går fra plus til minus

Overskuddet i Bar Sushi Kolding ApS, der er et firma i Kolding, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 504.347 til -913.588 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 504.347 kroner. Forrige år var der i gennemsnit otte fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 11 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Virksomhed i Kolding fik større overskud end året før

Selskabet Komplementarselskabet af 2011 ApS, der har adresse i Kolding, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 31.151 til 34.951 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Minus igen: Underskuddet holder fast i Byleddet Invest ApS

Byleddet Invest ApS, der er et firma i Kolding, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -5394 til -48.011 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på -5160 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Kami Finans Holding ApS fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i virksomheden Kami Finans Holding ApS i Kolding. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 2,1 millioner til 3,4 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos ejendomsvirksomhed i Kolding

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Koldingfjord Ejendomsinvest ApS, der er et selskab i Kolding. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 2,9 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 3,0 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: L & C Administration ApS i Kolding ryger fra overskud til milliontab

Overskuddet i selskabet L & C Administration ApS i Kolding blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 973.439 til -1,0 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 3,9 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Ejendomsvirksomhed i Lunderskov fik noget mindre i overskud

JENSEN BILER KOLDING ApS, der er en virksomhed i Lunderskov, har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 307.104 til 45.194 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 411.841 kroner.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Tab i holdingselskab i Erritsø er forvandlet til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i D.E. Holding ApS, der er en virksomhed i Erritsø. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -117.821 til 3739 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 153.415 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Fredericia fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i 3Tech Automation A/S, der har adresse i Fredericia. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 1,3 millioner til 7,9 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 17,6 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 20, året før var det 21.

Forside For abonnenter

Stor fremgang: Tab i holdingselskab i Snoghøj er forvandlet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i firmaet SLIS Holding ApS i Snoghøj. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -75.000 til 181.225 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Goal Ejendomme ApS i Østerby ryger fra overskud til milliontab

Overskud er blevet til underskud i Goal Ejendomme ApS, der er et firma i Østerby. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 8,4 millioner til -7,1 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 8,4 millioner kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit seks fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til fire ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Et år efter millionoverskud må Fortehusene ApS se minus i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Fortehusene ApS, der er et firma i Vejle. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 12,7 millioner til -77.288 kroner før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Bramdrupdam-selskabet Kolding El-service ApS

Virksomheden Kolding El-service ApS, der har adresse i Bramdrupdam, har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 135.479 til 125.514 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 511.041 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Vejle fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Indkøbsforeningen INTA, der har adresse i Vejle. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 5,0 millioner til 5,6 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 9,5 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit tre ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Frandsen8680 ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Frandsen8680 ApS, der er et firma i Vejle. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 12,5 millioner til 13,5 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit et fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til to ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Kolding-virksomheden Friis Appliances ApS fik tab i det seneste regnskab

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Friis Appliances ApS i Kolding. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -288.860 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet svandt relativt meget i Sara Lorentsen Holding ApS i Vejle

Vejle-selskabet Sara Lorentsen Holding ApS har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 217.954 til 70.854 kroner før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Røde tal forsvandt: M. Özdemir Holding ApS i Vejle fik forvandlet minus til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i selskabet M. Özdemir Holding ApS i Vejle. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -10.045 til 75.548 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Regnskab offentliggjort: Tab i ejendomsvirksomhed i Højrup

Det seneste år er endt med underskud i selskabet SSK Ejendomme Erhverv ApS, der har adresse i Højrup. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -306.876 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Minusserne blev mindre: Ejendomsvirksomhed i Højrup får mindre underskud

SSK Ejendomme Egeskov ApS, der er et firma i Højrup, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet skåret ned fra -131.231 til -63.092 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Sono Shipping ApS i Fredericia går fra sort til rødt

Overskuddet i Sono Shipping ApS, der er et firma i Fredericia, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 183.892 til -283.435 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 248.516 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Kom over stregen: Hjembo Erhverv ApS i Fredericia gik fra minus til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Fredericia-firmaet Hjembo Erhverv ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -48.086 til 86.963 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Thomas Jørgensen ApS må se underskud i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Børkop-virksomheden Thomas Jørgensen ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet gået tilbage fra 104.000 til -68.317 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 104.000 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Hjembo Snoghøj ApS fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Hjembo Snoghøj ApS, der er et firma i Fredericia. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 676.664 til 4,6 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Hjembo Stationsvej ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet Hjembo Stationsvej ApS i Fredericia. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 543.951 til 4,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Hjembo Kildeparken ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Fredericia-virksomheden Hjembo Kildeparken ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 573.395 til 3,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Sara Lorentsen Skin Expert ApS fik noget mindre i overskud

Firmaet Sara Lorentsen Skin Expert ApS, der har adresse i Vejle, har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 312.001 til 109.679 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Hjembo Skærbæk ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Fredericia-firmaet Hjembo Skærbæk ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 806.887 til 7,0 millioner kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nye tal: Krogsagervej 2 ApS i Fredericia får underskud

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Krogsagervej 2 ApS i Fredericia. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -172.589 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Hjembo Ejendomme ApS fik noget mindre i overskud

Firmaet Hjembo Ejendomme ApS i Fredericia har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,3 millioner til 541.733 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 5,7 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Hjembo ApS fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Hjembo ApS, der er et firma i Fredericia. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 2,8 millioner til 13,9 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit to i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Fredericia fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Fredericia-virksomheden HERMANSEN INVEST ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 9,4 millioner til 11,2 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Opad igen: Underskuddet er blevet mindre i ejendomsvirksomhed i Fredericia

Selvom tallene tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i Fredericia-virksomheden Hjembo Invest ApS (Under frivillig likvidation). Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet mere end halveret fra -294.010 til -9612 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 368.383 kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Ocean7 Management ApS må se minus i øjnene

Overskud er blevet til underskud i selskabet Ocean7 Management ApS, der har adresse i Fredericia. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 119.462 til -20.358 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 328.531 kroner. Forrige år var der i gennemsnit ti fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 12 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Hjembo Nørrebrogade ApS fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Fredericia-selskabet Hjembo Nørrebrogade ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 226.788 til 3,0 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på et i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ocean7 Trucking ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Fredericia-firmaet Ocean7 Trucking ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 802.527 til 3,3 millioner kroner før skat. Forrige år var der i gennemsnit to fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til tre ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskud hos Ocean7 Properties ApS

Ocean7 Properties ApS, der er et firma i Fredericia, leverede et overskud i sidste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2021/22, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 32.520 kroner. Det er selskabets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2021/22, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen faldt hos it-virksomhed i Fredericia

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet LBit.dk ApS, der har adresse i Fredericia. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet dalet fra 1988 til 1189 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 3459 kroner.

Forside For abonnenter

Vejle-virksomheden Denhardt Holding ApS fik tab i det seneste regnskab

Det seneste år er endt med underskud i Vejle-virksomheden Denhardt Holding ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -27.095 kroner. Det er virksomhedens første regnskab.

Forside For abonnenter

Stadig millionminus: Underskuddet er blevet mindre hos Askov Snedkerboliger ApS

Underskuddet i selskabet Askov Snedkerboliger ApS i Strandhuse er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet kraftigt begrænset fra -3,9 millioner til -2,4 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 3,4 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 0, året før var det et.

Forside For abonnenter

Stor fremgang: Tab i ejendomsvirksomhed i Højrup er forvandlet til milliongevinst

Efter et underskud året før blev indtjeningen væsentlig bedre i virksomheden SSK Ejendomme Kolding ApS i Højrup i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet for alvor vokset fra -375.570 til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Simple Goods ApS fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Simple Goods ApS, der har adresse i Vejle. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 356.659 til 395.035 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Et år efter gevinst må holdingselskab i Vejle se underskud i øjnene

Overskuddet i SB Frederikshavn Invest ApS, der er et firma i Vejle, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 23.008 til -93.766 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 1,4 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Ejendomsvirksomhed i Åst tjente færre penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Åst-selskabet HVK ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 121.087 til 95.687 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 184.429 kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Mikkel H Invest ApS i Taulov fik plus i seneste regnskab

Selskabet Mikkel H Invest ApS, der har adresse i Taulov, leverede et overskud i sidste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 949.211 kroner. Det er selskabets første regnskab.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Taulov fik millionoverskud

Taulov-selskabet JMVH ApS har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 169.390 til 1,0 millioner kroner før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet svandt relativt meget i Kim Strøm Holding ApS i Brejning

Selskabet Kim Strøm Holding ApS i Brejning har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 277.111 til 135.409 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 742.176 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet faldt hos ejendomsvirksomhed i Taulov

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden MIJU INVEST ApS i Taulov. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 2,4 millioner til 2,0 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020, der endte med et resultat før skat på 6,4 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Kom over stregen: Virksomhed i Taulov vender minus til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Taulov-virksomheden NA & B Invest ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -223.149 til 1703 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Sabroe Holding & Invest ApS fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Sabroe Holding & Invest ApS, der er en virksomhed i Vejle. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 613.702 til 807.891 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 1,7 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet svandt ind hos virksomhed i Vejle

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Vejle-virksomheden Autoriserede Fysioterapeuter FysioDanmark Vejle ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 1,7 millioner til 1,2 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 1,7 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 24 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 25 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Sabroe Byg & Entreprise ApS i Vejle går fra plus til minus

Overskud er blevet til underskud i Sabroe Byg & Entreprise ApS, der er et firma i Vejle. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 559.416 til -131.467 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit otte ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Bramdrupdam tjente flere penge i seneste regnskabsår

Selskabet HDX2 Holding ApS i Bramdrupdam har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 175.778 til 414.338 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Semco Holding ApS fik milliongevinst

Firmaet Semco Holding ApS, der har adresse i Fredericia, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 173.425 til 1,7 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Knirkeriet ApS får gevinst

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i selskabet Knirkeriet ApS, der har adresse i Sønder Stenderup. Det fremgår af det nye regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 113.182 kroner. Det er selskabets første regnskab. Medarbejdertallet var på 0 i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Vejle

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Vejle-selskabet NRAA Holding ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 15.114 til 9194 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 15.209 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Virksomhed i Brejning fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Brejning-firmaet Nielsen og Steffensen Invest ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset mange gange fra 5,7 millioner til 17,4 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Egtved Brugsforening fik noget mindre i overskud

Virksomheden Egtved Brugsforening, der har adresse i Egtved, har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,2 millioner til 507.488 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet 17, året før var det 18.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Sanddal-selskabet Sparsø & Ebbesen Ejendomme ApS

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Sparsø & Ebbesen Ejendomme ApS, der er en virksomhed i Sanddal. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 325.332 til 237.266 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 3,0 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Holdingselskab i Lindved tjente færre penge i seneste regnskabsår

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i MKP 2016 ApS, der er et selskab i Lindved. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 441.000 til 380.871 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Pjedsted-selskabet J. Lehto Holding ApS fik minus i det seneste regnskab

Det seneste år er endt med underskud i selskabet J. Lehto Holding ApS i Pjedsted. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -2895 kroner. Det er firmaets første regnskab. Medarbejdertallet var på et i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Overskud hos Les Bulles ApS

Der blev tjent penge i det seneste regnskabsår i selskabet Les Bulles ApS, der har adresse i Pjedsted. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 35.518 kroner. Det er firmaets første regnskab. Medarbejdertallet var på to i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte.

Forside For abonnenter

Nye tal offentliggjort Bilhandel i Vejle Øst har underskud

Vejle Øst-virksomheden Selskabet af 7. juni A/S fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet formindsket fra -20.556 til -19.994 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Semco Projects ApS i Fredericia for milliongevinst

Selskabet Semco Projects ApS i Fredericia leverede et overskud i sidste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et overskud på 1,6 millioner kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Stor fremgang: Ejendomsvirksomhed i Vejle fik vendt minus til milliongevinst

Efter et underskud året før blev indtjeningen i seneste regnskabsår væsentlig bedre i VST I A/S, der er en virksomhed i Vejle. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet for alvor vokset fra -392.227 til 1,9 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 3,0 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Kom over stregen: Damhaven Ejendomme ApS i Vejle fik forvandlet minus til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Damhaven Ejendomme ApS, der er et selskab i Vejle. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet steget fra -678.489 til 844.169 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,5 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet næsten væk: Indtjeningen svandt hos Andvic Holding ApS i Dalby

Dalby-selskabet Andvic Holding ApS har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 2,0 millioner til 72.227 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 2,6 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Regnskab offentliggjort: Millionminus igen i virksomhed i Vejle Øst

Også sidste år var der underskud i MotorcycleGarage ApS, der er et firma i Vejle Øst. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet reduceret fra -1,9 millioner til -1,9 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på -1,0 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet et, året før var det to.

Forside For abonnenter

På vej frem: Virksomhed i Vejle har skåret underskuddet ned

Underskuddet i FysioDanmark Vejle Fitness ApS, der er et firma i Vejle, er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet kraftigt formindsket fra -266.421 til -184.075 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 76.881 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Stor fremgang: Minus i konsulentvirksomhed i Vejle er forvandlet til gevinst

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Vejle-virksomheden OMTANKEN ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -2207 til 277.294 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit seks fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til syv ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Stiftsvej 61 ApS i Vejle

Virksomheden Stiftsvej 61 ApS, der har adresse i Vejle, har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 13,1 millioner til 6,2 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Virksomhed i Vejle tjente noget mindre i seneste regnskabsår

Agmondo.Com ApS, der er en virksomhed i Vejle, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 836.024 til 289.551 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Ejendomsvirksomhed i Vejle må se milliontab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i KOHUBA ApS, der er et firma i Vejle. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 4,0 millioner til -1,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 4,0 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: El-virksomhed i Vejle fik lidt lavere overskud

MH 74 Holding ApS, der er en virksomhed i Vejle, har igen overskud. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 503.103 til 456.476 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Erritsø-firmaet Bmedic ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Erritsø-virksomheden Bmedic ApS. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 1,3 millioner til 869.555 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,3 millioner kroner. Antallet af ansatte var i følge regnskabet et, året før var det to.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet faldt hos virksomhed i Lindved

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet MKP Spedition A/S i Lindved. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 584.000 til 497.171 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nye tal offentliggjort Elitehuset ApS i Vejle får underskud

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Elitehuset ApS, der har adresse i Vejle. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -47.208 kroner. Det er selskabets første regnskab.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Getclients.dk ApS må se minus i øjnene

Overskud er blevet til underskud i selskabet Getclients.dk ApS i Jelling. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 99.000 til -17.682 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 99.000 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Hoffmann Installation ApS i Vejle tjente flere penge i seneste regnskabsår

Overskuddet er blevet større i det seneste år i virksomheden Hoffmann Installation ApS i Vejle. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 524.936 til 760.507 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Knud Erik Knudsen Holding ApS må se tab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Knud Erik Knudsen Holding ApS, der er et firma i Bredsten. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 434.186 til -302.341 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 434.186 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Thor Ice ApS i Vejle tjente flere penge i seneste regnskabsår

Thor Ice ApS, der er en virksomhed i Vejle, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 69.417 til 81.635 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: J. Troelsen Holding ApS i Jelling går fra overskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i selskabet J. Troelsen Holding ApS i Jelling. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 32.000 til -24.199 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 32.000 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet skrumpede hos A. Kirk Ejendomme A/S i Vejle

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i A. Kirk Ejendomme A/S, der er et firma i Vejle. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 13,2 millioner til 7,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 16,2 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Gårslev tjente flere penge i seneste regnskabsår

Firmaet MPKP Holding ApS i Gårslev har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 73.699 til 216.444 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet skrumpede hos Per Møller Invest A/S i Vejle

Vejle-virksomheden Per Møller Invest A/S har igen overskud. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 89.616 til 81.834 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 760.402 kroner. I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit to fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 0 ansat.

Forside For abonnenter

Under nul-stregen: Virksomhed i Dalby går fra gevinst til underskud

Overskud er blevet til underskud i Dalby-virksomheden JONNA RUNGE HOLDING ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 15.976 til -29 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Problemerne er blevet lidt mindre: Holdingselskab i Kolding reducerer minusset

Kolding-virksomheden BFN Holding ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet reduceret fra -2127 til -1325 kroner før skat. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Overskuddet faldt relativt meget i Northern Food A/S i Vejle

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden Northern Food A/S i Vejle. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 60.517 til 7037 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 78.112 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Vejle tjente flere penge i seneste regnskabsår

Firmaet HE Holding 2020 ApS i Vejle har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 33.715 til 92.637 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Fra plus til minus: Ejendomsvirksomhed i Vester Nebel går fra plus til tab

Overskud er blevet til underskud i VM Ejendomme Vester Nebel ApS, der er et firma i Vester Nebel. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 201.139 til -9859 kroner før skat. Ud af selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 201.139 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Vejle Øst fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i BOMA Ejendomme ApS, der har adresse i Vejle Øst. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset mange gange fra 1,2 millioner til 6,1 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Virksomhed i Erritsø fik større overskud end året før

Firmaet MAINGATE ApS, der har adresse i Erritsø, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 64.414 til 73.521 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 169.805 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: It-virksomhed i Tved tjente flere penge i seneste regnskab

Firmaet BENORDIC ApS i Tved har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 39.237 til 247.306 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Holdingselskab i Tved tjente flere penge i seneste regnskab

Selskabet HANSEN&ROHRBERG ApS i Tved har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 8813 til 45.701 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 145.960 kroner. Medarbejdertallet var på 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos holdingselskab i Kolding

Kolding-virksomheden Charlotte Lynggaard og Sandra Nielsen Komplementarselskab ApS har oplevet en relativ stor nedgang i resultatet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 261.000 til 72.943 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 261.000 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Tab i restaurantvirksomhed i Holtum er forvandlet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Holtum-firmaet Tantes madhus ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2021/22, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -125.995 til 76.981 kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på fire i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen svandt ind hos virksomhed i Fredericia

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet GRUSTERMINALEN.DK ApS i Fredericia. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 421.675 til 233.318 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 630.240 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit 0 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Lakteknik Holding ApS fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i virksomheden Lakteknik Holding ApS i Kolding. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 579.000 til 1,0 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Tallene vendt: Underskud hos Koppekongen ApS i Kolding er blevet til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Koppekongen ApS, der er et selskab i Kolding. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -34.447 til 74.431 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Underskuddet vokser: Underskuddet holder fast i Kati Invest ApS

Selskabet Kati Invest ApS i Give fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet blevet større fra -675 til -21.745 kroner før skat. Set over selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 105.445 kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i indtjeningen hos Kolding-virksomheden Sander Rådgivning ApS

Selskabet Sander Rådgivning ApS, der har adresse i Kolding, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,1 millioner til 446.300 kroner før skat. Set over selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,1 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Ole Papuga Holding ApS i Dalby ryger fra overskud til millionunderskud

Overskud er blevet til underskud i selskabet Ole Papuga Holding ApS, der har adresse i Dalby. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 2,5 millioner til -1,4 millioner kroner før skat. Ud af virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 2,5 millioner kroner. Forrige år var der i gennemsnit 0 fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til et ansat i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Maler-virksomhed i Erritsø fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Bladtkramer Malerentreprise ApS, der er et firma i Erritsø. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 715.295 til 1,4 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 16 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 17 ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Et år efter overskud må holdingselskab i Erritsø se minus i øjnene

Overskuddet i CreaInvest ApS, der er et firma i Erritsø, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet fra 83.893 til -204.886 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 83.893 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Kolding-firmaet Sweetlife Realestate ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Kolding-selskabet Sweetlife Realestate ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet fra 479.680 til 240.680 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 1,5 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet næsten væk: Kjær Rasmussen Holding ApS tjente mindre i seneste regnskabsår

Kolding-virksomheden Kjær Rasmussen Holding ApS har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 7,0 millioner til 617.959 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 7,0 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Konsulentvirksomhed i Vejle tjente flere penge i seneste regnskabsår

Firmaet HE Consulting ApS, der har adresse i Vejle, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 80.320 til 176.116 kroner før skat. Forrige år var der i gennemsnit et fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til to ansatte i det seneste regnskabsår.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Gå ud-virksomhed i Kolding fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i JBP ApS, der er et firma i Kolding. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,6 millioner til 1,8 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit otte ansatte.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Ejendomsvirksomhed i Kolding fik større overskud end året før

P.R.Consult Residens ApS, der er en virksomhed i Kolding, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 85.833 til 121.439 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Kolding fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Kolding-selskabet TSM Holding, Kolding ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 1,3 millioner til 1,4 millioner kroner før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Alimex Seafood A/S fik milliongevinst

Overskuddet er blevet større i det seneste år i firmaet Alimex Seafood A/S i Erritsø. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 8,7 millioner til 15,9 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 14 ansatte.

Forside For abonnenter

Problemerne er blevet lidt mindre: Virksomhed i Kolding reducerer minusset

Underskuddet i HPC Holding ApS, der er et firma i Kolding, er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet kraftigt reduceret fra -203.120 til -102.021 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 40.784 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

På vej frem: Virksomhed i Kolding har skåret underskuddet ned

Underskuddet i HPC Værktøjs- og Maskinfabrik ApS, der er et firma i Kolding, er blevet mindre i det seneste regnskabsår. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet kraftigt begrænset fra -552.752 til -410.506 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på -229.898 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit to ansatte.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Fald iindtjeningen hos virksomhed i Vejle

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i firmaet MCC Invest ApS, der har adresse i Vejle. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 114.618 til 47.440 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Alarmmægleren ApS i Vejle Øst er gået fra tab til overskud

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i selskabet Alarmmægleren ApS, der har adresse i Vejle Øst. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022/23, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -129.620 til 20.278 kroner før skat. Ud af selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Holdingselskab i Lunderskov fik større overskud end året før

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Jan Lindberg Larsen Holding ApS, der har adresse i Lunderskov. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 752.434 til 919.167 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet svandt ind hos virksomhed i Erritsø

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i virksomheden CS Service Group ApS, der har adresse i Erritsø. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet fra 162.973 til 122.395 kroner før skat. Set over selskabets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 162.973 kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit to i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

På vej mod plus: M. Torntoft Holding ApS i Vejle Øst reducerer underskuddet

Vejle Øst-virksomheden M. Torntoft Holding ApS fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af regnskabet for 2022/23, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet begrænset fra -22.284 til -2683 kroner før skat. Ud af selskabets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ned under nul-linjen: Virksomhed i Sellerup må se milliontab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i DK-INJECT ApS, der er et firma i Sellerup. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 2,2 millioner til -2,2 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 17,8 millioner kroner. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger flere gange: Virksomhed i Kolding tjente flere penge i seneste regnskab

Selskabet PRC Bags ApS i Kolding har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset på 1424 kroner før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Taulov-virksomheden Topfun Trailers ApS fik minus i det seneste regnskab

Det seneste år er endt med underskud i selskabet Topfun Trailers ApS i Taulov. Det fremgår af det seneste regnskab for 2021/22, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -16.005 kroner. Det er firmaets første regnskab.

Forside For abonnenter

Problemerne er blevet lidt mindre: Virksomhed i Kolding får mindre underskud

Kiib & Rasmussen - Jord & Skov ApS, der er et firma i Kolding, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet reduceret fra -13.139 til -8384 kroner før skat. Set over firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på -7116 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Begrænset nedgang: Ejendomsvirksomhed i Kolding fik lidt lavere overskud

Kolding-firmaet Udlejningsejendommen Jernet 23 ApS har igen overskud. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 279.534 til 270.058 kroner før skat. Ud af firmaets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Vesterløkke 13, Bjert ApS må se tab i øjnene

Overskuddet i Vesterløkke 13, Bjert ApS , der er et firma i Kolding, blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 30.799 til -49.506 kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på 41.458 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Nye tal offentliggjort Holdingselskab i Snoghøj får tab

Det seneste år er endt med underskud i selskabet VGP Park Denmark 1 ApS, der har adresse i Snoghøj. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -23.343 kroner. Det er virksomhedens første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit et i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: T Montage ApS i Holtum ryger fra millionoverskud til underskud

Overskud er blevet til underskud i T Montage ApS, der er et firma i Holtum. Det fremgår af regnskabet for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 2,9 millioner til -793.732 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2017, der endte med et resultat før skat på 5,7 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Holdingselskab i Tved fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Tved-firmaet PSP 2015 Holding ApS. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 672.802 til 1,3 millioner kroner før skat. Set over selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet faldt hos Keld Søgaard Holding ApS i Vejle

Virksomheden Keld Søgaard Holding ApS i Vejle har igen overskud. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 1,7 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 2,4 millioner kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Minus igen: Vejle Øst-selskabet Hindborg Group A/S får endnu et underskud

Selskabet Hindborg Group A/S, der har adresse i Vejle Øst, fik igen underskud i det seneste regnskab. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er underskuddet steget fra -12.344 til -13.902 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2018, der endte med et resultat før skat på -3944 kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Kolding fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i selskabet Heibo Ejendomme III ApS i Kolding. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 980.540 til 1,9 millioner kroner før skat. Set over firmaets seneste tre regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

De røde tal er væk: Shaaban Food ApS i Vejle er gået fra tab til plus

Efter et underskud året før kom der sidste år plus på bundlinjen i Shaaban Food ApS, der er en virksomhed i Vejle. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet vokset fra -62.765 til 115.897 kroner før skat.

Forside For abonnenter

Regnskab offentliggjort: Milliontab i konsulentvirksomhed i Snoghøj

Det seneste år er endt med underskud i selskabet VGP Denmark ApS, der har adresse i Snoghøj. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. Årets resultat blev et underskud på -1,4 millioner kroner. Det er selskabets første regnskab. Antallet af ansatte var i gennemsnit to i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Finansvirksomhed i Dalby ryger fra plus til milliontab

Overskud er blevet til underskud i A.M. Clausen ApS, der er et firma i Dalby. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 5,8 millioner til -2,4 millioner kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 5,8 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet hos virksomhed i Bramdrupdam

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i CHRISTIAN DUUS HOLDING ApS, der er et firma i Bramdrupdam. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 17,3 millioner til 8,9 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 17,3 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Indtjeningen faldt hos Kanved Holding ApS i Vejle Øst

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Vejle Øst-firmaet Kanved Holding ApS. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet skrumpet fra 1,9 millioner til 1,2 millioner kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,9 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Ejendomsvirksomhed i Kolding fik millionplus

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Heibo Ejendomme II ApS, der er et selskab i Kolding. Det fremgår af regnskabet for 2022, som virksomheden netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet vokset fra 1,4 millioner til 2,7 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Overskuddet skrumpede hos virksomhed i Vester Nebel

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet RISBJERG INVEST ApS, der har adresse i Vester Nebel. Det fremgår af regnskabet for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet dalet fra 1,6 millioner til 1,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Ikke så højt som sidst: Nedgang i overskuddet i Vejle-selskabet Kanved Patent Consulting ApS

Indtjeningen er i det seneste regnskabsår faldet i Vejle-selskabet Kanved Patent Consulting ApS. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 2,5 millioner til 1,5 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 2,5 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Heibo Holding ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Heibo Holding ApS, der er et firma i Grejs. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 2,8 millioner til 3,2 millioner kroner før skat. Ud af firmaets seneste fire regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat.

Forside For abonnenter

Overskuddet stiger: Luksuspleje ApS fik millionoverskud

Overskuddet er blevet større i det seneste år i Luksuspleje ApS, der har adresse i Vejle. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som virksomheden netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end fordoblet fra 953.000 til 2,3 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Antallet af ansatte var i gennemsnit 45 i 2022, når man regner om til fuldtidsmedarbejdere. Året før blev tallet ikke oplyst.

Forside For abonnenter

Tallene går op: Ejendomsvirksomhed i Brejning fik større overskud end året før

Selskabet Strøm/Sørensen ApS, der har adresse i Brejning, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 177.948 til 200.864 kroner før skat. Ud af selskabets seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Verner H. Holding ApS må se minus i øjnene

Forrige års overskud i selskabet Verner H. Holding ApS, der har adresse i Egtved, blev sidste år afløst af røde tal. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2022, som firmaet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet fra 316.732 til -812.303 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2019, der endte med et resultat før skat på 529.568 kroner. Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 0 ansat.

Forside For abonnenter

Nedgang på bundlinjen: Largus ApS tjentefærre penge i seneste regnskabsår

Strandhuse-selskabet Largus ApS har oplevet en relativ stor nedgang i overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det nye regnskab for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet mere end halveret fra 2,5 millioner til 501.315 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 2,5 millioner kroner.

Forside For abonnenter

Har fået røde tal: Akruse Holding ApS må se tab i øjnene

Overskud er blevet til underskud i Vejle-virksomheden Akruse Holding ApS. Det fremgår af den friske årsrapport for 2022, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet faldet under nul-stregen fra 63.996 til -7306 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det næstdårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 63.996 kroner.

Forside For abonnenter

Fald i tallene: Heibo Ejendomme ApS i Kolding ryger fra millionplus til minus

Overskud er blevet til underskud i selskabet Heibo Ejendomme ApS i Kolding. Det fremgår af det seneste regnskab for 2022, som selskabet netop har publiceret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er resultatet faldet under nul-stregen fra 1,6 millioner til -153.867 kroner før skat. Blandt de fire seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det dårligste. Bedst gik det i 2021, der endte med et resultat før skat på 1,6 millioner kroner.