Rundt om virksomhederne i Trekanten
Flammen tabte 18 millioner kroner og vil nu ind på catering-markedet for at sprede risikoen.
To nye topdirektører skal hjælp Ecooking med at vokse på det internationale marked.
Byggeriet på Posthusgrunden midt i Vejle forventes at at gå i gang efter sommerferien.
Flammen vil skabe et nyt forretningsben i 2022
Restaurant Flammen, der er grundlagt i Kolding, vil ind på markedet for catering, skriver onlinemediet FødevareWatch.
Det sker dels, fordi restauranten tror på, at de som aktør kan gøre en forskel. Og så sker satsningen for at sprede den risiko, som efter snart to år med corona er blevet rigtig tydelig i restaurationsbranchen, der i flere omgange har været ramt af nedlukninger.
Nedlukningerne har hos flere forskellige virksomheder på tværs af landet medført meget store millionunderskud, og hos moderselskabet bag Flammen har det resulteret i et underskud på knap 18 millioner kroner.
To nye topdirektører ansat hos Ecooking
I 2021 blev aktiemajoriteten af Ecooking solgt til en britisk kapitalfond, og som led i visionen om at blive det største danske skønhedsbrand internationalt henter virksomheden nu to internationale profiler ind til posterne som CEO og CFO.
Henrik Aaen Kastberg tiltræder som CEO for Ecooking og House of Cosmetics, mens Henning Andersen Bröchner bliver ny CFO.
Henrik Aaen kommer til den koldingensiske virksomhed med mere end 28 års erfaring inden for international ekspansion og dyb kendskab til distribution og ledelse. Henning Andersen Bröchner tiltræder officielt som CFO efter en periode som interim CFO for Ecooking og House of Cosmetics. Siden 1997 har han bestridt adskillige CFO-poster i både danske og internationale virksomheder, og flere bestyrelsesposter.
Om udnævnelserne siger Tina Søgaard, stifter og udviklingsdirektør i Ecooking og House of Cosmetics, samt bestyrelsesmedlem:
- Siden jeg for knap et år siden traf beslutningen om at folde min internationale drøm ud for Ecooking, har vi arbejdet hen i mod at finde det hold, der kan løfte vores virksomheder endnu længere ud i verden med den internationale erfaring, det kræver. Derfor er jeg meget glad for, at både Henrik Aaen og Henning Andersen Bröchner går ind ad døren hos Ecooking og House of Cosmetics efter lang tids søgen på de rette profiler.
Henrik Egebæk, der siden 2018 har været CEO for Ecooking og House of Cosmetics, overgår desuden omgående som CEO for Tina Søgaards to egne virksomheder: Lille Kanin ApS, der er certificerede børnehudplejeprodukter fremstillet af naturlige råvarer, samt Barberianscph, der er et eksklusivt danskproduceret sortiment af kvalitetsprodukter til mænd.
Byggeri på kæmpegrund går i gang efter sommerferien
Inden det store karrébyggeri skyder i vejret på Posthusgrunden, skal det først bankes mange pæle i bund som de mange bolig-, erhvervs- og butikslokaler skal bygges på, skriver Vejle Amts Folkeblad.
- Pæle-ramningen kommer til at strække sig over en periode på cirka fire til fem måneder i første etape. Det er alt efter, hvor mange rammemaskiner vi sætter på, fortæller Kim Lang Sørensen, der er partner og vicedirektør i NPV A/S, der står bag det store byggeprojekt.
- Vi er i en situation, hvor der er en voldsom efterspørgsel på betonelementer, som gør, at producenterne ikke kan følge med, men har lang leveringstid. Derfor vil byggestarten også bero på den dialog, vi skal have med totalentreprenøren, siger direktøren.