Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger Erhvervsliv Trekanten i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

10 artikler fra 2022, du ikke må gå glip af

2022 var det første hele kalenderår for Erhvervsliv Trekanten, og vi har været vidt omkring, og talt med både små og store virksomheder inden for vidt forskellige brancher.

Men uanset hvor vi kommer indenfor, så har året vist, at Trekantområdet er spækket med interessante og nytænkende virksomheder.

Her på kanten af 2023 har jeg udvalgt 10 artikler, som jeg synes, har gjort et særligt indtryk på mig. Listen kunne være tre gange så lang, men det skal jeg forskåne jer for.

Nogle af artiklerne bliver måske et gensyn, men jeg lover, at de alle er læsetiden værd.

God læselyst - og godt nytår!

Bliv abonnent på Erhvervsliv Trekanten

  • Hvis du ikke allerede er abonnent på Erhvervsliv Trekanten, vil vi gerne have dig med på holdet.
  • Skriv til salg@erhvervslivtrekanten.dk, så finder vi en løsning, der passer til dig og din virksomhed. Eller køb din egen direkte adgang her.
Billede af Henrik Kruse
Billede af skribentens underskrift Henrik Kruse Erhvervsjournalist

Rundtur i nyhedsbreve og overskrifter fra 2022

Er det tid til at prøve kræfter med eksportmarkederne, og hvad kan vi lære af de andre store kriser? Det er nogle af de ting, der var på tapetet i Erhvervsliv Trekanten i løbet af 2022. Med udsigt til at økonomien bremser op kan der være inspiration at hente i interviewet med Kim Klyver og Suna Løwe Nielsen, der i 2022 udgav bogen "Store kriser – Parathed og strategier i danske virksomheder"

- Der er ingen opskrifter på, hvad du skal gøre. Det er der heller ikke i vores nye bog. Men vi leverer en forståelsesramme, der gør, at man kan tænke over, hvordan man gør sig parat til næste krise, lød det fra Kim Klyver, der er professor på Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse på Syddansk Universitet i Kolding.

Erhvervsliv Trekanten kommer heller ikke med opskrifter på, hvordan du skal gøre, men når vi er bedst, giver vi inspiration og input til at gøre tingene på nye måder.

I løbet af året har vi været omkring blandt andet greenwashing. Så hvad skal du kommunikere, hvis du har gang i grønne tiltag. For selvfølgelig skal budskabet ud. Vi kom også forbi en virksomhed, der er opbygget med afsæt i en konkurs. Hvad kan man lære af det? Og hvad skal virksomhederne gøre i forhold til cybersikkerhed? For hvis tyven vil ind, så kommer de ind, lød det fra en it-ekspert.

Her er 10 udvalgte historier fra året der gik, hvor du kan hente inspiration til at stå stærkere, i det nye år.

Hvad er vigtigt, når det hele ramler?

Læs artiklen her.

Gode ting opstod af asken

Læs artiklen her.

Det koster at få en digital pitbull

Læs artiklen her.

Hvad fanden siger man lige?

Læs artiklen her

Rejs ud i verden - det gør forretningen robust

Lær artiklen her.

Er du klar til at give afkald på en god løn?

Læs artiklen her.

Gider du ikke høre mere om grøn omstilling?

Læs artiklen her.  

Motion skal ind i arbejdstiden

Læs artiklen her.

Megatrends puster liv i kæmpeejendom

Læs artiklen her.

Orden i penalhuset kan løfte forretningen

Læs artiklen her.