Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger Erhvervsliv Trekanten i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

- Det er en stor fordel, at folk kan booke en tid direkte fra hjemmesiden og ind i min kalender, siger Stefan Schelde Hansen, der er direktør og medstifter af BetterBoard. Foto: Henrik Kruse

Spar tid når du skal booke møder

Hvad siger du til, at vi mødes online onsdag? Okay, hvad så med torsdag. Nåh, okay… Jeg vender tilbage med en ny tid.

Det kan tage tid at få tingene til at passe, når man skal booke et møde. Men der er hjælpe at hente, hvis du går online. Hos BetterBoard bruger de værktøjet Calendly til at få salgsmøder booket. Kunden får et link, hvor de kan se, hvor de har mulighed for at booke et møde. Den potentielle kunde kan også selv gå på nettet og booke en tid.

Det sparer BetterBoard en masse tid, som de tidligere brugte på at maile og ringe frem og tilbage. Her er det kunden selv, der bestemmer, hvornår de passer, fortæller Stefan Schelde Hansen, der er direktør og medstifter af BetterBoard.

- Det sparer en masse korrespondance, og der er også folk, der går direkte på hjemmesiden, fordi de gerne vil holde et møde. Det sparer også en masse tid på telefonen, når du skal sætte et møde op. Nogle gange bruger jeg også Calendly i samarbejde med leverandører. Lige nu har jeg et samarbejde med en GDPR- konsulent, og hun booker mig også over Calendly, siger  Stefan Schelde Hansen, der er direktør og medstifter af BetterBoard.

God fornøjelse.

Billede af Henrik Kruse
Billede af skribentens underskrift Henrik Kruse Erhvervsjournalist
- Det er først og fremmest et salgsværktøj, hvor folk kan booke os i vores kalender, når det passer dem bedst, siger Stefan Schelde Hansen, der er direktør og medstifter af BetterBoard.  Arkivfoto: Henrik Kruse

Få salgsmødet i kalenderen i et hug: Det giver en kæmpe tidsbesparelse

"Tre værktøjer til en lettere hverdag" er et gennemgående element i Erhvervsliv-medierne, hvor virksomheder anbefaler deres bedste værktøjer til hinanden, og hen over sommeren deler vi anbefalingerne på tværs.

Denne gang skal vi forbi Calendly, der er et digitalt værktøj, der gør det nemt for kunden – og dig selv – at booke et online møde.

Stefan Schelde Hansen, direktør i BetterBoard, kan varmt anbefale andre virksomheder at bruge Calendly til at få online salgsmøder i kalenderen. Nogle af argumenterne lyder sådan her:

1. Det handler om at skabe convenience for kunden - og også for os selv.

2. Det kan også bruges, når du sætter et møde op med en leverandør.

3. Det er en stor fordel, at folk kan booke en tid direkte fra hjemmesiden.

VÆRKTØJ: Direktør og medstifter af BetterBoard, Stefan Schelde Hansen, fortæller om, hvordan Kolding-virksomheden bruger Calendly til at få salgsmøder i kalenderen uden for meget besvær. - Det handler i høj grad om at skabe convenience for vores kunder - og også for os selv, fortæller direktøren.

Salgsmøder: Allerede før corona havde direktør og medstifter af BetterBoard, Stefan Schelde Hansen, fået øjnene op for Calendly, der er et online værktøj, der gør det nemt at booke møder, og pandemien har betydet, at antallet af onlinemøder er vokset eksplosivt.

Løsningen betyder, at potentielle kunder selv kan bestemme, hvornår de er klar til et møde, hvor de kan høre om BetterBoard, der har udviklet en bestyrelsesportal som er en online platform for alt bestyrelsens arbejde før, under og efter bestyrelsesmøderne. Læs mere om BetterBoard her.


Værktøjer til en lettere hverdag

"Tre værktøjer" til en lettere hverdag' er et fast element i Erhvervsliv-medierne, der hver især dækker virksomhederne i Aarhus, Esbjerg, Odense, Randers og Trekantområdet.

Det sker, når vi beder lokale virksomheder om at dele nogle af de værktøjer, som hjælper netop dem, og hen over sommeren går vi spadestikket dybere ved at præsentere de mest anvendte og anbefalede værktøjer på tværs af medierne inden for fem kategorier.

De fem udvalgte værktøjer er:

  • Marketing: Ahrefs
  • Møder: Calendly
  • Kommunikation: Slack
  • Økonomi: Dinero
  • Kundeservice: Zendesk


Følg med i dit Erhvervsliv-nyhedsbrev i løbet af sommeren - eller saml op på videndelingen efter ferien.


Hvad bruger I værktøjet til?

- Det er først og fremmest et salgsværktøj, hvor folk kan booke os i vores kalender, når det passer dem bedst. Det kan være via et link, jeg sender, eller så booker de direkte på hjemmesiden. Når jeg sender et link i en mail, så skriver jeg, at de kan booke en tid, når det passer bedst.

- De klikker på linket, så åbner der sig en månedskalender, og så kan de se alle mine ledige tider. Så vælger man selv dag og tidspunkt. Når de så klikker på en tid, så kan de samtidig invitere flere gæster med til mødet. Når alle har bekræftet, så opretter systemet helt automatisk for eksempel et Teams-møde med en invitation og lidt om mødet. Det ryger direkte til deres og min kalender. Så er alt klart. Men det kan også være via Zoom eller et andet system. Calendly kan håndtere det hele.

Hvilke fordele giver det?

- Det handler i høj grad om at skabe convenience for vores kunder - og også for os selv. Der er en kæmpe tidsbesparelse ved at bruge systemet. Vi skal ikke bruge en masse tid på at maile frem og tilbage. ”Kan du på tirsdag? Hvad med onsdag? Nåh nej, der kan jeg ikke”. Pludselig er du oppe på mange mails, og det tager tid. Her kan kunden kigget direkte ned i vores kalender, fordi Calendly er koblet op på vores kalender.

- Det sparer en masse korrespondance, og der er også folk, der går direkte på hjemmesiden, fordi de gerne vil holde et møde. Det sparer også en masse tid på telefonen, når du skal sætte et møde op. Nogle gange bruger jeg også Calendly i samarbejde med leverandører. Lige nu har jeg et samarbejde med en GDPR-konsulent, og hun booker mig også over Calendly. Noget af det smarte er, at jeg selv bestemmer, hvilke "templates" jeg vil bruge. Udgangspunktet er en halv time, men det kan jeg lave om til en eller to timer, og vi bruger det også til det norske marked.

- Det er en stor fordel, at folk kan booke en tid direkte fra hjemmesiden og ind i min kalender. Jeg kan også indsætte et link, der er koblet op på et nyt produkt, så det er meget fleksibelt.

Hvordan kom I i gang?

- Der var en af vores store underleverandører, der brugte systemet. Vi var en potentiel kunde, og bookede selv et møde via Calendly, og jeg synes straks, det så smart ud. Siden er systemet udviklet meget mere. 

- Der er ikke tvivl om, at Calendly er vokset eksplosivt, fordi der er kommet flere onlinemøder. Det har corona sat skub i, og der rammer Calendly jo rent. Vi brugte som sagt systemet inden corona, og det er kun blevet smartere.

Kan du anbefale det til andre?

- Ja, bestemt. Der er aldrig fejl. Det virker bare, og folk synes, at det er dejlig nemt, og vi kan jo høre det på vores kunder, at de synes, at det er et interessant system, der er smart.

- Systemet kan mange andre ting, men vi bruger det mest til kundemøder. Det er min oplevelse, at der allerede er mange, der har fået øjnene op for systemet, og der findes jo også pendanter til Calendly.

Universal Flytteforretning A/ er en del af Universalgruppen, som ægteparret Tina og Brian Søgaard står bag. Og nu har flyttefirmaet vundet endnu et stort kommunalt udbud. Foto: Mette Mørk

Universal Flytteforretning har vundet endnu et stort kommunalt udbud, konkurs hos Adsbøll Entreprise og se de butikker, der er lukket og åbnet i Fredericia

Her kan du læse korte nyheder om profiler, begivenheder og regnskaber i Trekantsområdet.

Universal Flytteforretning har vundet endnu et stort kommunalt udbud

Ægteparret Tina og Brian Søgaard driver sammen Universalgruppen, der består af Universal Transport og Universal Flytteforretning. Foto: Mette Mørk

Fra september er det Universal Flytteforretning A/S fra Vejle, der skal tage sig af at flytte for Aarhus og Odense kommuner, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Derudover har firmaet genvundet kontrakten i Esbjerg, Kolding og Herning kommuner.

- Det er vores absolut største enkeltstående kontrakt til dato. Da aftalen gik igennem, blev der uddelt highfives og krammere til alle på kontoret. Vi fejrede det med kage og pølser til vores medarbejdere, siger virksomheden driftschef Brian Siig til avisen.

Driftschefen tilføjer, at aftalen betyder, at flytteforretningen fordobler forretningen, og at der i den forbindelse skal ansættes 25 ekstra flyttefolk til opgaverne.

Universal Flytteforretning A/S er en del af Universalgruppen, der holder til på Stiftsvej 11. Virksomheden blev stiftet af Tina og Brian Søgaard i 1991 og er nu delt i to separate foretagende; nemlig Universal Transport og Universal Flytteforretning.

Konkurs hos Adsbøll Entreprise

Den 50 år gamle Kolding-virksomhed Adsbøll Entreprise har netop indgivet sin konkursbegæring. Foto: Martin Kjærgaard

Adsbøll Entreprise har indgivet konkursbegæring, og de 45 medarbejdere er nu suspenderet, skriver JydskeVestkysten.

Det så ellers umiddelbart fint ud for virksomheden, der havde million-overskud og en egenkapital på 53 millioner kroner i regnskabet for 2021. 

Men særligt to byggeprojekter har gjort ondt, bekræfter kurator Anders Hoffmann Kønigsfeldt fra advokatfirmaet Bech-Bruun i København .

- De havde cirka 12-14 igangværende entrepriser, da konkursdekretet blev afsagt. Det, vi har fået at vide af dem, er, at to af dem er gået skævt. De andre er sådan set okay - nogle gode, nogle okay, siger han i avisen og føjer til:

- De er blevet udsat for et likviditetspres, som de ikke har kunnet nå at generere nok likviditet til at overkomme. Det gav et akut likviditetspres, de ikke kunne løse.

Hvem åbnede og lukkede i Fredericia?

Wineandbarrels, der forhandler udstyr til vinfremstilling, er en af de butikker, der siden årsskiftet har åbnet op i Fredericia. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Vil du følge med i hvilke butikker, der henholdsvis er lukket og åbnet i år i Fredericia, kan du med fordel følge med i Fredericia Dagblad, der løbende bringer en oversigt. Den kan du se her.

Tre af årets nyheder fra oversigten:

  • Den formentligt største butiksåbning finder man på Vejlevej, hvor ABC Lavpris har slået dørene op til 3500 kvadratmeter nyopført dagligvarebutik.
  • Omvendt valgte Fakta på Vejlevej at dreje nøglen om.
  • Og så var der Wineandbarrels, der kom på plads med et showroom i et lejemål på 600 kvadratmeter.